"Jag är ensam och på väg..."

Fått erbjudande om sommarjobb i Danmark.

 Måste bestämma mej imorgon. Svettigt?en aning. Jag behöver ju verkligen ett sommarjobb, ganska desperat eftersom jag måste kunna betela hyra och faktiskt överleva också. Dock inte världens mest upphetsande jobb, men jag får prata spanska och det är ju festligt. Måste dock kolla lite praktiska grejer som boende, lön osv innan jag bestämmer mej. Det som är bra är ju att jag faktiskt har sommaren safe med jobb och cash, det som är mindre bra är att jag dels kommer vara själv med massa danskar runtomrking mej och vi vet ju alla hur extremt osexigt danska är. Inte en trosblötare om man säger så.

Det som mest tar emot är att spendera en hel sommar från i princip alla jag känner, bitches n hoes, familj och Natalie. Jag saknar henne efter några dagar, hur fan ska jag palla en hel sommar?!okej, jag kan åka till Stockholm på helgerna, hon kan åka dit men...det är ändå drygt. Att inte borra mej in i hennes famn,inte få vakna bredvid henne, eller att inte bara få vara henne nära och känna mej som den största fjanten i hela världen.
Drygt, i tell ya.

Jag ska ta mej en nattlig funderare och glo lite mer på Förhäxad.
Bra initiativ.

In the name of love



Hon som får mitt hjärta att slå snabbare.

"Är det här en bra idé?"

Denna helg har varit ganska kickass på många sätt och vis.

Det började fint i fredags med långrep, öl och en något överförfriskad gitarist. Men nemas problemas, vi skrev klart den nya låten, satte den och spelade in den på G`s halvtaskiga telefon och livet va gött. Sedan begav jag mej mot springmountain där Natalie väntade med glass och chokladsås. Lyckan var ju total, eftersom jag kom på att jag faktiskt tål chokladsås och dränkte sojaglassen, och då var det fest i min mage.

Lürdagen ägnades till större delen åt att totalstäda hos Sonja och Natalie, vilket i princip tog hela eftermiddagen, men en kort visit på bolaget hann vi med för jag skulle ha dejt med Sonja på aftonen. Vi lagade potatis och fläksfilé i ugn med rödvinssås och sallad. Kvällen började sofistikerat (eller ja, så sofistikerade nu jag och Sonja kan vara på en skala) med middag, ett glas vin och seriösa konversationer om politik och teologi(mest om att gud och reinfeldt är ett jackasses). Sedan övergick detta till att involvera öl, mindre seriösa konversationer om våra inte alls så gudfruktiga liv och vips så var en flaska vin och all öl slut. Då tyckte vi att det var en bra idé att länsa kylen på alla alkoholhaltiga drycker och sjunga för full halls så grannen kom över och klagade. Detta, kamrater, var ju ganska lustigt eftersom vi endast var två(!) pers och Natalie senare berättar att det varit över nittio pers på den festen hon va på och inga grannar klagade där. Då undrar jag i mitt stilla sinne, hur lyckas enbart två personer få grannen att klaga?håhå jaja. Det var en awesome kväll med en hel del insikter. Tack Sånjaaah!

Söndagen ägnades således till att vara bakfull, svulla pizza och titta på Förhäxad med Sonja fram till kvällningen då jag drog iväg till mor och far för en delikat gratis måltid. Senare, möts jag min kära flickvän som har köpt en fin blommääh till mej, mitt hjärta tog ett glädjeskutt( vilket det iof gör mest hela tiden när jag befinner mej i närheten av denna quinna) jag blev glad som en banan. Bättre blev det naturligtvis av att hon hade införskaffat chips och dipp och kvällen spenderade jag med att trycka i mej chips, kolla film och krama på min käresta. Jävlar i havet vad hon är fin och jevlar anamma vad jag är förälskad, sådär så att pirrar i hela kroppen.




Nån gång, nån dag, nån natt ska jag säga alla orden, allt vackert som du är och allt vackert som du får mej att känna. Dom finns där, orden, men  alla tycks inte riktigt hitta ut. Darn.
Mi querida.

Myrkrig

Tyyysen tankar i mitt dreadsbeklädda huvud.
Dags att ge sig ut på jakt efter mitt fokus, det verkar ha tagit semester.
JAWOHL.

Keep rollin`

Jag kom, jag såg , jag skejtade.

Idag har jag och Natalie skejtat å Fryshuset. Det gick bra och var jävligt kul, trots att jag lyckades med bedriften att ramla på en så gott som stillastående bräda. Natalie var duktig (och modig, hon åkte ner för en ganska brant ramp och upp på en ännu brantare. Min tjej är häftigare än dej så fakk jo) men jag rullade mest fram i en maklig takt. Dock har väl mitt inte så väl utvecklade balansinne utvecklats en aning och två blåmärken och en cola senare kände jag mej nöjd som en banan!

Och i fredags hade jag fest eftersom jag fyllde gammal i lördags. Många kom och visade sina fina nunor och dränkte sina sorger i sprit och det var en skojsig fest, trots att en suspekt lukt av 1879863 aksfat och koskenkorva dröjde sig kvar i mitt kök dagen efter. Kvällen bjöd på dans, kopiösa mängder rödvin, uppträdande med Johanna och Josef samt Emmas  fitteori.

NU. vill jag bara ha en egen bräda, helst igår dårå.

(psst, som alla vet så anser jag att Natalie är finast och awesome på alla sätt och vis, men awesome är att denna vackra quinna skall bidra med några riksdaler till min(inom en snar framtid) nya bräda. hon är snel.<3)

PUSS DIN JÄVEL

Chanchita.

Igår gjorde jag och Natalie hemmagjorda hamburgare med bacon. Och extra allt, det va SVINGOTT. dock hade jag ont i magen hela natten, antagligen för att jag åt för mycket.Men det var ändå värt.

Imorgon skall jag ha kalaskalas, det kommer säkert urarta på många tänkbara vis, men det blir nog finfint


Vart är mitt fokus?Jag efterlyser dej, var god infinn dej i mitt medvetande snarast.

Funkky kingston.

Imorgon är det spelning, det kommer blir kickass, vi har en ny låt och en nygammal Alla`Ska låt som är sådär lagom hysterisk och lite CP. Bandets kommentar om vi var redo att spela låtar vi enbart repat typ 2 ggr var: Dom är ju tillräckligt inrepade för en aspackad publik. Detta bådar gott, kamrater.

En smygande panik har infunnit sig i mitt medvetande när jag insåg att det är mindre än ett år kvar tills jag är färdig med min lärarutbildning. Det betyder att jag om inom ett år måste ha skaffat ett jobb. Det betyder även att jag då måste ha klurat ut hur man är lärare, för jag har inte den blekaste aning, jack shit. Hur fan gör man? Jag har ju lallat mej igenom hela min utbildning, pluggat i 17 år av mitt liv men på något sätt bara glidit. Nu måste jag faktiskt prestera något, vara någon sorts förebild och en bra pedagog. och den tankek gör mej lika skräckslagen som när Kristina Axén-Ohlin, föredetta moderat politiker, visade sin fula nuna i tv-rutan.



Jag är så obotligt löljig, du gör mej så löjlig. Det har du alltid gjort. Det är awesome. Du är det finaste jag vet, och jag känner mej fin med dej. Sötjävel.
PUSS på dej, Natalie.

past, present and future.

Råkade snubbla in på ett gammalt forum jag hängde på back in the days. Hittade nostalgiska inlägg och annat roligt. Märkligt var den känsla som infann sej över ett specifikt inlägg, dock flera år gammalt. Jag skulle inte kalla det saknad. Kanske var det just nostalgi, men kontigt nog har denna känsla inte infunnit sej tidigare. Kan inte heller påstå att jag blev sentimental, men det var fint ändå.


Väster(s)ås

Denna helg har spenderats hos Natalies syster i Västerås. Det var en trevlig vistelse som involverade öl, en låååång promenad, bakispizza och allmänt chillande. Det var nice.
Annars har jag absolut inget nytt att säga om tillvaron.
Det är väl antagligen max 2 pers som läser denna filosofirika och stimulerande livsbetraktelse, som jag kallar blogg så det är väl bara att säga: TJING.

RSS 2.0