Baby I wanna fuck you, yes I do...


Inget rep igår, det var lite trist, dock hade jag sällskap av min fagra dam som jag hade en mycket mysig afton med. Jag är i starkt behov av att slå på saker, helst trummor, det skulle va fint. Måste styra upp bandet och rep lite mer snart.

Mina hormoner pekar just i detta nu fuck you åt mej, jävlas med mej på alla möjliga tänkabar sätt med PMS från helvetet. Idag är en sådan dag då jag kan sitta och störtböla som en liten flicka åt ett avsnitt av Glamour. Det känns ju lagom efterblivet och lite smågay sådär.

Något som är mer pepp är ju att jag och en brokig skara ska fira midsommar ute på Värmdö hos Annelie och Lena, det komemr bli göttans!

jodåsåatteeehh...

eh...

Jaha. Nu är det såhär igen. Jag kan inte somna om efter att Natalie gått klockan jätttetidigt på morgonen,men det va kanske lika bra för jag va tvungen att pina mej igenom CSNs helveteslånga telefonköer. Jävla as.
Jag har tänkt snylta på systemet in i det sista och få cash för att plugga(läs: sega framför "hem till gården") i sommar. Fina fisken.

Fina fiskar fanns det även på skansen, där jag och min schnygga partner in crime(and life) Natalie var i lördags. Eller, ja, vi såg bara två fiskar i den lilla fontänen. Resten har väl avlidit av förgiftning pga allt skräp som alla tyska turister och snoriga, äckliga barn slänger däri. Men, vi had en mycket fin och müsig dag på skansen, vi klappade getter och såg en jättetjock gråsäl så jag var glad som en banan.

Nu måste jag snarka lite mer.



Du gör mej uppriktigt lycklig <3

RSS 2.0