mitt-i-natten-poesi

Tack för att du är du.
Och att jag kan känna mej totalt demolerad, och med en omfamning, ett leende, vara tillbaks på jorden som genom ett under, likt Mr Jesus förvandlar ett jävligt lamt bröllop till något som antagligen liknade en collage-fest på två röda genom att förse hela sällskapet med booze.

Jag känner mej trygg.varm.Hos dej.
Jag känner att vi är ett bra koncept.

" Det är inte fusk, det är mysigt!"

lite så kan man summera helgen. Vi spelade basket i fredags, en brokig skara som började flåsa hystieriskt efter ca 3 minuters spelande, men dat var skoj ändå! Jag bangade efter ett tag, och ägnade mej fullständigt åt öldrickande medans de andra fortsatte tills det blev lite kallt och vi drog oss inåt där jag och Johanna repade i över en timma på låtar som vi sedan framförde, i vanlig ordning, det var fient!Retsen av kvällen spenderades till att snacka skit, dricka öl och annat dekadent.

På lördagen, en aning bakfull och trött efter 5 timmars skönhetssömn kånkade jag grejer från replokalen till björkhagen där vi spelade med Alla`ska på femtioårskalas, och tanterna dansade som aldrig förr. Söndagen var jag fortfarande, efter 11 timmars sömn, lika dödstrött och fortsatte kånka instrument tillbaka till replokalen för att sedan bege mej mot min käresta vårberg för allmänt slappande och de obligatoriska NCIS avsnitten.

Och jag blir lika irriterad, varje gång, när du har rätt. Men lättad också på nåt märkligt vis. Du är nog den klokaste människa jag känner, men jag vet bara inte hur jag ska förhålla mej till allt. Jag ska nog finna ett sätt.

tänka, tänka,tänka.

RSS 2.0